Warmte en sfeer...

Na de mooie sfeerdagen vandaag weer een update! Alles is weer opgefrist en er zijn ook weer nieuwe elementen geplaatst! Blijft toch altijd leuk om er weer een mooi geheel van te maken!

  

Deze prachtige antieke kruik kreeg een grote bos groen.. Samen met een stoere spiegel lamp en kruk vormt het een stijlvol geheel! Op deze tafel wordt nog wel eens door restaurantgasten gegeten. Daarom een simpele maar stoere styling die vrij gemakkelijk te verplaatsen is zonder dat het 'concept' verloren gaat...;-))
   
De apenbroodboom met lichtjes hangt nog te stralen voor in de showroom!
Bank Bo van Hoffz kreeg nieuwe maatjes: twee krukjes van Jess van koper en leer. Samen met het frisse mos zorgt net even voor wat kleur aan het verder rustige kleurschema!
In de etalage maakten we toeven van eucalyptus en witte asparagus samen met wat mooie ballen aan een stoer koord vormen ze een aparte winterse sfeer! Als u nog op zoek bent naar mooie items voor de feestdagen kom dan gauw langs by Esatto. Of als je juist tijdens de kerstvakantie iets in je huis aan te pakken dan is het een goede tip om dezer dagen langs te gaan by Esatto om eventueel te bestellen of je van advies te laten voorzien! Tussen kerst en oud en nieuw is de showroom gesloten! Bedankt voor het meelezen en meegenieten via ons blog, en voor de reacties die we mochten ontvangen! We wensen u heel mooie feestdagen en een goed nieuwjaar!
 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal € 0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods

Liquid error (layout/theme line 147): Could not find asset snippets/product-customizer-asw.liquid