Time to change!

Terwijl de regen met bakken uit de lucht kwam, werd de showroom by Esatto weer eens op de kop gezet..;-)) Gelukkig was er tussendoor voldoende tijd om foto's te maken, dus kopje koffie erbij en gezellig even binnen kijken!

 

Hadden we al gezegd dat ook in een sober en stijlvol interieur kleur steeds meer een rol gaat spelen? Na jaren van 'naturellen en grijzen' is er meer ruimte voor kleur! En by Esatto vullen we dat graag op een stijlvolle manier in!

In de stoere eethoek laten we zien dat 'kleur' niet hetzelfde is als 'bont'... Eenheid van kleuren zoals hier bruin en zwart tinten maar verscheidenheid aan materialen kunnen de juiste spanning aan brengen die ervoor zorgt dat het niet saai wordt..

En een klein kleuraccent als knipoog maakt het dan net even af..;-))

Aan de voorkant van de showroom een nieuwe hoekbank in leer.. Deze bank bestaat uit modules, en is dus naar eigen smaak samen te stellen

 
En tenslotte nog twee foto's uit de tussenruimte Bij binnenkomst via de achteringang deze stoere fauteuil met hocker.. Het komt uit dezelfde serie als de loungebank voor in de showroom. In dit geval compleet met pootjes... geschikt dus voor mensen met langere benen
Uiteraard is dit niet alles... en is een bezoekje nog altijd een enorme aanrader! En mocht u (nog) geen andere meubels uit willen zoeken.. ook voor een pot prachtige verf bent u by Esatto echt op het beste adres..
Tot slot... vijf (!!) jaar geleden alweer begon ik te bloggen voor Esatto.. De laatste jaren was dat tweewekelijks en schreef ik een blog nadat ik met Hendrike de showroom opnieuw gestyled had. Vanaf nu wordt dat anders. Nieuwe uitdagingen qua werk voor mij, en voor Hendrike een nieuwe fase in haar leven zorgen ervoor dat we in een ander tempo verder zullen gaan. Zoals we nu in kunnen schatten willen we de showroom per seizoen gaan stylen, dus vier keer in een jaar.. en dus ook vier keer in het jaar een grote update via een blogbericht. Gelukkig houdt het dus niet helemaal op, (we kunnen elkaar, alle mensen by Esatto en onze styling dagen gewoon niet missen;-)) en hoop ik alle lezers tegen de zomer weer binnen te laten kijken by Esatto!

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal € 0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods

Liquid error (layout/theme line 147): Could not find asset snippets/product-customizer-asw.liquid