Stoer, stijlvol en strak

is weer dinsdag, wat gaan de dagen snel! Het zonnetje schijnt en de week is, na een extra dag vrij, weer begonnen! Tijd om weer aan de slag te gaan, in huis of daarbuiten. Vast ook even tijd om met een kopje koffie een impressie te bekijken van de nieuw ingerichte showroom!

Stoer stijlvol en strak zo noemen wij het..;-) Misschien heb jij er een heel ander woord voor, maar op deze manier proberen we in woorden te vangen welke stijl we neer hebben gezet..! O.a. een heerlijke bank van Hoffz, soere kruiken en potten, strak leren fauteuil, waarvan je hier alleen de bijpassen hocker ziet, strakke metalen kruk en prachtige staande spiegels met rookglas! de wandconsole is een echte eyecatcher en wat staan die spiegels gaaf tegen de stoer muur!

  

Op het dressoir in de etalage een mooie verzameling van stolpen..

En wat zij de nieuwe collectie lampenkappen een dankbaar object om mee te stylen! we hebben er een een flink aantal van op voorraad, maar ze zijn uiteraard ook op maat te bestellen!

  

Op tafel ook een paar stolpen, donkere potten en fris groen! Hier kun je dat zien dat donkere elementen echt niet alleen in de winter passen, maar juist in combinatie met fris groen prima passen in een voorjaarsplaatje! Bij de lichtgekleurde fauteuil een mooi kastje met uitklapbaar bovenblad.. óp de kast twee mooie kruiken, vóór de kast twee stoere tafels met stenen blad!

  

we vinden de combinatie van het stoere blad, met de strakke stalen poten heel bijzonder!

Kortom, er is weer veel nieuwste zien by Esatto. Altijd in beweging, en daardoor altijd de moeite waard om regelmatig even langs te gaan! Tot ziens by Esatto!

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal € 0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods

Liquid error (layout/theme line 147): Could not find asset snippets/product-customizer-asw.liquid