Stoer is mooi!

Wat een regen viel er afgelopen maandag! En wat was het weer een feestje om lekker bezig te zijn in de showroom! Iedere maand proberen we de showroom te restylen, en in de tussentijd alles weer even op te frissen.. En dat opfrissen hebben we afgelopen maandag gedaan..

Bij de nieuw binnen gekomen spullen 'vonden' we deze stoere lamp die wat ons betreft echt niet langer in de doos kon wachten tot dat we de boel weer drastisch om gaan gooien.. Want we zijn er echt verliefd op: Wat een beauty en wat een karakter! Van stoer leer met onderaan een randje van ijzeren franje...

  

De tafel zelf hielden we rustig, twee antieke kruiken en een mooie tak met heel zachtpaarse knopje... De takken drogen fantastisch in dus je hebt er lang plezier van..!

Op de sidetable tegen de stenen muur kwam een andere kruiklamp. Nu eens niet met een grove aardewerken kruik met een geglazuurde antieke kruik. Volgens mij werd er rijst in bewaard, maar dat weet ik niet zeker..;-)

Ook uit de schatten in de enorme loods achter de showroom en werkplaats haalden we deze bijzettafel van Hoffz met een lamp die misschien eerder bedacht wordt als staande lamp naast een bank ofzo.. Wij zetten hem, om even te proberen, op de tafel en vonden het effect eigenlijk wel heel leuk... Hij combineert mooi met de stoere spiegel!

  

En wat is er nu heerlijker dan in zo'n mooie omgeving verf uitzoeken? Daar kan echt geen bouwmarkt tegenop toch? Heeft u vragen over een product wat u besteld heft stel ze dan via het contactformulier van webshop, of bel even op. U krijgt dan zsm antwoord, zodat u weer lekker verder kunt! Via het blog is niet zo handig: ik ben gewoon niet diegene die u antwoord moet gaan geven, daar weet Carla en Carla en Charlotte echt weer veeel meer van! Bij vragen dus gewoon even bellen, mailen of langsgaan,dan krijgt u snel vakkundig advies! Van harte welkom dus.. By Esatto!

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal € 0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods

Liquid error (layout/theme line 147): Could not find asset snippets/product-customizer-asw.liquid