Stijlvol wonen...

Goedemorgen! Het is weer dinsdag, Esatto dag..;-)) Afgelopen maandag was het plan om de showroom op te gaan frissen, zoals we dat noemen. Iedere veertien dagen gebeurt er wat met de styling: of we gooien de boel helemaal om, of we frissen het op.

  

Gister was het plan om op te gaan frissen, maar doordat er zoveel nieuwe meubels waren binnen gekomen, werd het een hele volle styling (na het sjouwen en verplaatsen) dag! Het idee was om naast de landelijke stijl, die we vaak in de showroom laten zien, ook wat meer strakkere items te plaatsen, meer de Stijlvol Wonen kant eigenlijk (om in bladentermen te spreken..;-)) Een beetje een opsplitsing van de showroom eigenlijk om aan nog meer vraag en wens te voldoen..;-))

Van Baan Meubelen hebben we een aantal mooie fauteuiltjes binnen in een 'crushed velvet' stof. We hebben ze gecombineerd met wat donkere en strakke items van Hoffz. De combinatie van glans en stoer hout heeft ons verrast! Laat u zich ook verassen? Dit prachtige fauteuiltje van Baan kreeg een mooi plekje in de tussenruimte. Het fauteuiltje is onderdeel van een serie, en is wat ons betreft echt een voorbeeld om strakkere elementen te integreren met wat meer landelijke items!

Linnen, hout en glaswerk, wat blijft dat toch mooi! En wat hebben we daarin veel keus! Zeker nu de herfst ons met z'n gezelligheid komt verblijden is glas zo'n dankbaar product om met wat lichtjes erin instant sfeer in huis te brengen!

  

Ik zou zeggen: gauw weer even langskomen, sfeer proeven, mooie aankopen doen en er gauw thuis van gaan genieten! Tot ziens by Esatto!

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal € 0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods

Liquid error (layout/theme line 147): Could not find asset snippets/product-customizer-asw.liquid