Spring!

Temperaturen wisselen elkaar de afgelopen dagen in extremen zich af.. dan weer is het ijzig koud, en dan weer straalt er een heerlijk voorjaarszonnetje... Met zo'n heerlijk zonnetje buiten werd afgelopen maandag de showroom weer opnieuw voorzien van nieuwe items en andere combinaties! En daarbij valt op dat er steeds meer kleur valt te ontdekken!

de prachtige lamp kreeg een prominente plaats.. eerst boven de stalen tafel met leren blad, maar nu in de zithoek gecombineerd met strakke én stoere meubels! Op de stalen salontafel een koperen blad met kleurrijk glaswerk van Dutz..

  

Een paar simpele takken en bloemen erbij en er ontstaat een prachtig geheel!

Eén van onze prachtige aanwinsten is dit grote koperen wandbord! het is bewerkt met een soort mozaïek wat verschilt bij iedere kijkrichting of lichtinval..

Hier opgehangen op een ruwe muur, maar ook op een strakkere ondergrond of een kalkverf muur echt een eye catcher!

 

Door de twee strakke kasten wat uit elkaar te halen ontstond wat ruimte voor de organisch gevormde tafeltjes van staal.. Het glas in glanzend en mat zwart en mosterdgeel komt er mooi op uit!

Kijk eens hoe mooi het leer van de stoelen met het koper van de spiegel zich laat combineren! Door de veelheid aan materialen zoals koper, staal, leer en glas met een beperkt kleurenpatroon ontstaat er een mooie mix van rust die niet saai wordt..;-))

Tijd voor een frisse wind door het interieur een nieuwe kleur of wandere meubels? By Esatto weten we daar alles van, en staan we voor u klaar! Tot ziens by Esatto!

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal € 0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods

Liquid error (layout/theme line 147): Could not find asset snippets/product-customizer-asw.liquid