More to see

Vorig blog liet ik jullie veel mooie items zien van leer en staal.. in combinatie met andere stoere materialen vormen ze de prachtige stijl die je by Esatto kunt vinden.. Vandaag laat ik jullie nog meer zien.. de showroom van Esatto heeft meerdere ruimtes, en gaat zelfs uitgebreid worden (!!), en daar zijn ook weer genoeg mooie hoekjes te vinden! Bijvoorbeeld hier waar de staande stalen lamp van Stout wordt gecombineerd met een fauteuil van Hoffz en een klassiek schilderij..

 

Mooi hoe drie heel verschillende items een prachtig geheel kunnen vormen!

Aan de houten tafel weer een leren stoel, en op de tafel stolpen en vitrinebakken met daarin stoere items..

Hier een mooie doorkijk naar een stoer paneel een bijzettafeltje met wat landelijke en strakke items en een strak lampje met opvallende kap..

Op alle foto's kun je ook goed zien dat er voor verlichting by Esatto een enorme keus is..

en hieronder nog wat details van de 'loungehoek' by Esatto... Wat een eyecatchers zijn die (zogenaamd) onafgewerkte stoelen!Bij minder voor de hand liggende combinaties gaat het om balans.. Misschien wel bij alles hoor, maar vooral hier....;-)) Als de balans in orde is, kun je eigenlijk alles combineren..

 

Dat kun je doen door meerdere tinten te combineren en meerdere materialen te gebruiken, maar ook zoals we al eerder lieten zien, met drie items..

Heel hartelijk welkom by Esatto! Er is altijd meer te zien dan op foto's is te vangen!

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal € 0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods

Liquid error (layout/theme line 147): Could not find asset snippets/product-customizer-asw.liquid