Mooie spullen!

Wat worden we altijd blije van mooie spullen! En al helemaal als het eyecatchers zijn waarvan je er maar 1 of twee in je huis hoeft te hebben. In de nieuwe collectie van Hoffz zitten prachtige pilasters.. Best wel stevig van formaat, sober van kleur en door de schakering van het emaille (!) geven ze net dat beetje sjeu aan je interieur!

Hier gecombineerd met een bewerkte spiegel, maar zelf zagen we ook een mooie set voor ons met de strakke zwarte spiegels die een paar keer voorbijkwamen op het blog maar helaas al weer verkocht zijn.. (ze zijn overigens prima bij te bestellen hoor, mocht u interesse hebben).

Op de tafel een grote stoere pot met een paar takken.. ..een windlicht en een stijlvolle lamp.. Prachtig!

  

De mooie gecapitonneerde fauteuil in grijsgroen van Baan, een kastje en een pot met grijsgroen eucalyptus kan zo als set bij u in huis! En zelfs zonder gedroogde takken is de combi prachtig!

Nieuwe windlichten, ook van Hoffz en ook ge-emailleerd...! Net weer even anders leuks als set, maar ook prima als losstaand item!

De oude boerenbank plaatsen we achter fauteuil Bo om daarmee 1 van de zithoeken een beetje af te sluiten.. Is ook een leuk idee voor thuis, kom lekker even in de showroom kijken hoe dat er 'in het echt' uitziet! In de hoek tussen bank en fauteuil die deze houten bank afsluit een mooie lamp en een storen pot, zo maak je er ook een mooie bijzettafel van..;-))

  

Deze prachtige tafel lieten we nog even in de etalage staan.. wat een beauty is dat! De combinatie van hout, koper en glas lieten we ook ongemoeid, alleen de katjes van vorige keer werden vervangen door een prachtige agave tak... Van harte welkom weer, by Esatto!

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal € 0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods

Liquid error (layout/theme line 147): Could not find asset snippets/product-customizer-asw.liquid