Leer en Staal

Esatto en hoogwaardige pure materialen, het is een combi die echt kenmerkend is voor het aanbod van Esatto... En wat genieten we daar zelf ook ontzettend van... bijvoorbeeld als de showroom opnieuw wordt ingericht! Kijk maar even mee, vandaag staat de combinatie van staal en leer centraal! Deze prachtige stoelen (en hocker) hebben echt ons hart gestolen! Voor 1 van onze collega's waren ze al besteld voordat ze zelfs maar in de showroom stonden..;-)

 

En deze prachtige tafel met stalen onderstel en leren blad! Megazwaar, maar wat een pronkstuk is dit in de showroom of straks in uw huis, echt heel erg mooi!

Ook aan de andere kant van de showroom een topper van een salontafel in leer en staal! Samen met de koperen details, het linnen van de bank en het glanzend aardewerk echt een heel mooi geheel..

Het blad is bewerkt zodat er een patroon in ontstaat wat zorgt voor levendigheid..Het blad daaronder is bekleed met leer..

Ook in de tussenruimte stoelen van staal en leer aan een sobere houten tafel..
En wat niet te zien is op de foto's maar wat zeker de moeite waard is om langs te komen: In het restaurant is een deel van de wanden bekleed met leer.. Vraag in de showroom maar om meer informatie en details! Voor de haard plaatsten we deze 'loungeplek'..
Vier karakteristieke stoelen die samen een stijlvol geheel vormen.. Wie wil daar nu niet even een kopje koffie of een glaasje wijn drinken? Kortom, het is de hoogste tijd om langs Esatto te komen..! Tot ziens, by Esatto

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal € 0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods

Liquid error (layout/theme line 147): Could not find asset snippets/product-customizer-asw.liquid