Kijk je mee?

Zoals beloofd vandaag een blogje vol met foto's.. de sfeer zit er nog steeds in, na de sfeerdagen vorige week.. en de sneeuw doet daar natuurlijk een sfeervol schepje bovenop!

De entree bij de achterdeur is met het verhuizen van de verfstalen en verfflesjes weer een echte entreeruimte geworden!

 

In de ruimte naar de haard toe een stijlvol stoeltje en tegen de wand de met leer bekleedde tafel van Hoffz.

Een fijn zitje bij de haard met het fauteuiltje van Baan de lampen zijn van Hoffz..

 

Samen met onze collectie aan meubels van uiteenlopende merken proberen we er altijd weer een inspirerend en sfeervol interieur van te maken!

 

 

 

Samen met onze collectie aan meubels van uiteenlopende merken proberen we er altijd weer een inspirerend en sfeervol interieur van te maken!

 

Het levendig houden van de collectie zorgt ervoor dat u de keus hebt om echt een persoonlijk interieur samen te stellen, in plaats van een kopie van wat ergens anders ook staat..;-))

Daarom is een bezoekje aan Esatto, of het nu gaat om een kleine accessoire of om een totaalconcept voor een nieuw interieur altijd verrassend en leuk!

Er is nog voldoende tijd om voor de feestdagen nog even by Esatto sfeer te komen proeven.. Gewoon even langskomen dus! Door de verbouwing is er steeds meer ruimte om te laten zien wat voor moois we allemaal in huis hebben Tot ziens by Esatto

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal € 0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods

Liquid error (layout/theme line 147): Could not find asset snippets/product-customizer-asw.liquid