Happy New Year!

Het is al vier januari, dus het nieuwe jaar alweer vier dagen oud... Maar dat vinden we nog 'jong' genoeg om alle lezers een heel goed en mooi 2016 te wensen! Een nieuw jaar betekend in de showroom ook weer een nieuwe start.. Lekker opfrissen en anders indelen nieuwe items erin, anderen op een andere plek of anders gecombineerd of gewoon even laten plaatsmaken..;-))

In de tussenruimte creëerden we een eethoek en een heerlijk plekje bij de haard.. We realiseerde ons dat we eigenlijk in deze ruimte nog nooit een eethoek neergezet hadden en het resultaat bleek verassend leuk!

  

Voor in de showroom werden ook weer wat aanpassingen gedaan. Kerstversiering eruit, rust en wat meer licht erin! Zo aan het begin van het nieuwe jaar, als alle drukte een beetje achter de rug is, is het een heerlijk moment om nieuwe plannen te maken en nieuwe inspiratie op te doen..

By Esatto is dan echt dé winkel om naar toe te gaan.. We creëren graag het hele plaatje.. van stoffen en wanden, tot meubels en accessoires voor iedere vraag zoeken wij naar een passend antwoord!

 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal € 0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods

Liquid error (layout/theme line 147): Could not find asset snippets/product-customizer-asw.liquid