Frisse start!

Vandaag gaan we weer fris van start met een grote restyle van de showroom! Afgelopen maandag waren Hendrike en ik weer druk bezig om met nieuwe en bestaande items uit de collectie een nieuw en frisse showroom te stylen.

Wat zijn we blij met sofa Bas van Hoffz! Stoer, robuust, in een mooie linnen stof en hij zit heerlijk! Hij kreeg een ereplaats en nodigt uit om te komen proefzitten... Gauw doen dus! Mooi ook in combinatie met de Castle Stones en de sobere styling met grof hout en steen...

  

In de etalage creëerden we een werkhoek met een stoere tafel van Hoffz en wat strakkere leren stoeltjes met koperkleurige poten. Op tafel geen laptop maar prachtige interieurboeken die zorgen voor de nodige inspiratie!

  

Supergrote kruik of pot met een ingedroogde tak asparagus als simpele maar stijlvolle afwerking..

Aan weerszijde van de haard een heerlijke fauteuil en een oude slachtbank als salontafel. Tegen de wand een hoge sidetable met een combinatie van steen, hout en wat groen in de vorm van lampen, paneel en krans..

In de oude keuken een kloostertafel met een combinatie van fauteuils in linnen. Op tafel stolpen in combinatie met een smalle hoge tafellamp en een robuuste hanglamp...

Wij zijn er weer klaar voor om u met alle plezier te helpen en van dienst te zijn! Dus.... tot ziens by Esatto!

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal € 0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods

Liquid error (layout/theme line 147): Could not find asset snippets/product-customizer-asw.liquid