Frisse start!

Na een heerlijke vakantie is het vaak weer fijn om het ritme en de draad van het 'gewone leven' weer op te pakken.. Ontspannen en uitrusten.. wat kan dat heerlijk en ook nodig zijn! En wat mooi is het dan om weer met frisse moed aan de slag te gaan.. Of dat nu in je gezin, op je werk of, zoals hier, in de showroom van Esatto is..;-)) Lekker opruimen en nieuwe items een mooie passende plek geven! Hendrike en ik deden dat afgelopen week, en vandaag kun je even vanuit je luie stoel meekijken...

wat vind je van deze stalen kasten? Lekker stoer tegen de ruwe bakstenen muur, maar ook prachtig tegen een strakke wand of een kalkverf muur...

de bewerkte schedels kregen een plek op de oude deuren die de showroom opdelen. Ze combineren prachtig met het zachte velvet op het bankje van Baan..

De tafel is een nieuw exemplaar van Hoffz. Het onderstel is van staal, het blad van prachtig leer! En natuurlijk een heerlijke hoek bij de haard..! We plaatsten een bank voor de haard..voor nu nog een superleuke plek om een mooie kruik neer te zetten, maar voor straks ook een heerlijke plek om even op te warmen..;-))

  

Her en der in de showroom zijn accenten van koper te vinden.. de grote bewerkte staande lamp kwam al eerder voorbij..

 

We combineerde de klassieke vormen van de staande lamp met de strakke lijnen van het hanglampje.. Wat een leuke combinatie is dat geworden!

Op de voorgrond voor de bank van Hoffz is nog net de ronde koperen tafel te zien.. Door z'n puurheid is koper een prachtig materiaal bij alle andere sobere, pure materialen.. Het voegt net wat spanning en speelsheid toe aan een rustig geheel.. we houden er van!

Aan de andere kant van de showroom ook koper, maar dan in een wat lichtere kleur.. de stoere vloer van Castle Stones en de ruwe muur, in combinatie met het strakke leer de strakke glanzende tafeltjes en de verschillende lampjes.. Wat zijn er toch veel mooie spullen om mooie hoekjes mee te creëren!

Ben jij ook op zoek naar inspiratie naar anders dan anders? Naar deskundig advies en veel enthousiasme? Kom dan langs by Esatto! Tot ziens!

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal € 0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods

Liquid error (layout/theme line 147): Could not find asset snippets/product-customizer-asw.liquid