Essatto dinsdag!

Vandaag is het Esatto-dinsdag! Tijd voor een moment voor jezelf, om wat te lezen, en vooral te kijken en inspiratie op te doen! Maandag zijn we weer een hele dag bezig geweest. De showroom is dan gesloten, dus we lopen niemand in de weg... Het is eigenlijk net als thuis: als je wilt gaan schuiven, of iets anders wilt proberen is soms wel zo strategisch om alleen te zijn...;-)) Het plezier om met dezelfde meubels toch weer iets anders neer te zetten is niet aan iedereen besteed! De extra lange antieke tafel kwam dwars in de ruimte te staan, aan beide kanten ontstaat dan ruimte voor een zitje..

  

Bank Bo verhuisde naar de andere kant, de stoere sidetable kwam tegen de even stoere muur.... Uit de nieuw binnen gekomen wandtafels, krukjes en bankjes een mooie selectie gemaakt..

  

De oude wijntafel werd gecombineerd met twee comfortabele fauteuils een wat fijner stoeltje en een krukje..

In de tussenruimte een fijn plekje om te zitten de lage tafeltjes die we in verschillende maten hebben combineren hier prachtig bij en zijn heel toepasbaar in ieder huis! Het antieke halbankje werd gevuld met de prachtige mohair plaids van Hoffz.. Die ruimen we zo langzamerhand toch echt op! Komt u gauw weer een langs om mee te genieten? Tot ziens By Esatto!

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal € 0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods

Liquid error (layout/theme line 147): Could not find asset snippets/product-customizer-asw.liquid