Enjoy the Showroom!

Lekker meegenieten vandaag, in de frisse sobere en stijlvolle showroom van Esatto! In de oude keuken verplaatsten we een kast en een side table. Hierdoor ontstond er ruimte voor een heerlijk zithoekje met een stoere corduroy stoel van Hoffz, en een stoere stalen tafel..

  

De styling hebben we simpel gehouden, de items komen hierdoor des te beter tot hun recht! De deels open kast met robuuste achterkant haalde we leeg, om hem weer opnieuw te vullen met wat kruiken en vazen.. Op de plek waar eerst de kast stond kwam ook ruimte vrij voor een fijn leeshoekje.. De zwenkbare en uittrekbare lamp is van Frezoli by TierLantijn fauteuil en accessoires van Hoffz en Aura Peeperkorn..

  

De ingedroogde takken passen zo mooi in het geheel.. We hebben er nog een wel wat, maar je moet er gauw bij zijn...! Ook voor in de showroom is weer lekker geschoven en zijn nieuwe items toegevoegd! Op een prominente plek in de etalage kwam de grote balusterlamp met stoere kap!

  

Deze heerlijke tassen vulden we met plaids en kussens. Is echt een super idee voor in huis.. Ze staan echt heel erg stoer en stylish, en je kunt er van alles in op bergen...;-)) (zelfs een hondje..;-))

Kortom, het is weer de moeite waard om lekker langs te komen! De voorspellingen qua weer zien er van de week heel goed uit, dus een dagje strand in combinatie met een bezoek aan Esatto lijkt ons in ieder geval een uitstekend idee! Wees welkom! Tot ziens by Esatto!

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal € 0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods

Liquid error (layout/theme line 147): Could not find asset snippets/product-customizer-asw.liquid