Een warm welkom!

Afgelopen weekend waren de sfeerdagen by Esatto! Wat heerlijk dat zoveel mensen de showroom bezochten en konden genieten van de warmte en sfeer en de lekkere hapjes en drankjes..;-) Maar voordat ik een paar foto's laten zien van de showroom eerst een paar foto van de nieuwe ruimtes!

Hoe gaaf is deze oude trap?! Het is een prachtige metershoge behangprint met een enorm effect...! Bijzonder ook hoe de grote lamp van Hoffz en wandlampjes van Tierlantijn daarmee matchen. Deze wand is te vinden in onze bijzondere nieuwe verfruimte, een heerlijk ruime plek om in alle rust een mooie kleur uit te zoeken.

Natuurlijk was onze vaste bloembindster Els er ook om ter plekke allerlei moois te binden!

de ruimte die vrij is gekomen mooie stalen kasten gevuld met decoratie artikelen.. kussens, kaarsen, kruiken... heerlijk om even tussen te snuffelen! Op de wandtafel staat een prachtig paneel van Dominiek Vanroose.. Volgende keer zal ik nog een ander paneel van haar hand laten zien. Leuk om even door te klikken naar haar website (https://www.dominiekvanroose.com) waar wat meer van haar technieken te zien zijn! Bij binnenkomst een warme ontvangst door Linda Driebergen, vinoloog met heerlijke wijn en lekkere hapjes..

en daarna lekker genieten van al het moois! Door de drukte heb ik maar weinig foto's gemaakt.. Ik zal daarom komende dinsdag een extra blogje plaatsen waarbij wat meer foto's te zien zijn van alle sfeer-ideeën!

Dit jaar veel groen en veel glas! De prachtige windlichten in vooral grote formaten hebben ons hart gestolen en waren erg in trek... Met een klein lichtsnoertje erin, een mooie kaars of gewoon leeg.. Ze zijn echt super decoratief!

De verdiepte koperen spiegel doet het ook prachtig met een paar lichtjes erin...!!

Nieuwe stoel van Jess met wat heerlijke kussens erin van Knitted en Bertz gecombineerd met de mooie set tafeltjes wat groen en wat glas... Simpel en feestlijk, we houden ervan..!

Het waren heerlijke dagen! Door de verbouwing voorafgaand aan deze dagen was er een extra drukke voorbereiding die van iedereen best wat gevraagd heeft.. Maar als je dan terug kijkt en ziet wat er staat dan kun je extra genieten..! Volgende week dus een extra blogje met wat meer foto's! Lekker kijken dus! Tot ziens by Esatto

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal € 0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods

Liquid error (layout/theme line 147): Could not find asset snippets/product-customizer-asw.liquid