Een stap verder.

Kom binnen! De nieuwe verfruimte die ik begin dit jaar al liet zien zorgt voor de nodige verschuivingen in de showrooms zelf.. De entree die eerst vooral plaats bood aan de kleurstalen en verfpotjes is nu echt een volwaardige entree geworden. de paarse bank aan de ene wand en daar tegen over dit heerlijke stoeltje Samen met een originele oude vaas of kruik een stijvolle combi..

Als we naar links gaan valt eerst het stoere bureautje op met daarop een keur aan glaswerk van Dutz.. Binnenkort hopen we meer van dat prachtige merk te ontvangen dus reden om ons even in de gaten te houden!

In de oude verfruimte was al wat meer plaats ingeruimd voor allerlei accessoires en kussens, maar daar is nu ook de collectie van Bunzlau bij gekomen!

 

Op de tafel die we in het midden van de ruimte hebben gezet een mooie etagere met Bunzlau en in deoude kast en de stellingkasten is het gecombineerd met accessoires die ook elders in huis niet zouden misstaan!

Het linnengoed van Knit Factory past er uitstekend bij! We hebben mooie setjes gemaakt die heel leuk zijn om voor jezelf of voor een ander aan te schaffen!

de roest lampevoet en de gong in dezelfde tint vormen een andere prachtige set..;-) Leuk om het effect te zien van deze leren lamp van Hoffz op de muur!

In de etalage staat nog steeds deze stoere tafel met leren blad te schitteren! Van de week komt daar als het goed is een prachtige lamp boven te hangen! Wie in de buurt woont kan dus de etalage in de gaten houden... voor wie wat verde weg woont.. de foto's volgen over veertien dagen!

verder nog wat sfeerbeelden uit de showroom..

Fijne hoek bij de haard, of juist achter glas in het zonnetje.... als die schijnt natuurlijk!

de tafel is een eigen ontwerp... Stoer, strak, stijlvol.... moet ik nog meer zeggen...;-)?!

Kortom.. Esatto is volop in beweging! Af en toe een bezoekje is dus niet alleen leuk, maar zorgt er ook voor dat je altijd weer nieuwe items ziet, en nieuwe ideeën opdoet! Tot ziens, By Esatto

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal € 0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods

Liquid error (layout/theme line 147): Could not find asset snippets/product-customizer-asw.liquid