Een knap staaltje kleurbeleving

Kom goed uit de verf
Bij Esatto werken getalenteerde sfeermakers en dat merk je zodra je de showroom binnen wandelt. Er valt een kalmte over je heen zodra je er één voet binnen zet. De verschillende meubels, in brons vergulde verlichting en chique accessoires zijn schitterend met elkaar verbonden. De verschillende details zorgen voor een rustgevend thuisgevoel. Wist jij dat achter het elegante en stijlvolle interieur in de showroom meesterlijke schilder- technieken schuil gaan? Een universele regel voor het aanbrengen van verf bestaat niet, het hangt af van de situatie: wat is de ondergrond, welke uitstraling wil je bereiken en hoe wil je het afwerken.

Vooraan in de showroom valt dit gelijk op bij de schouw. Hier is bewust gekozen om met een spatel de marrakech aan te brengen en het niet af te werken met een sealer of kalkzeep. Hierdoor wordt de natuurlijke uitstraling extra benadrukt. Een effen kleur zou niet hetzelfde natuurlijke effect hebben gehad.

De kracht van ambacht
Achter de schouw, links achterin de showroom zijn de muren met zorg aangepakt voor een knap staaltje kleurbeleving. Een goed gekozen kleur verf verrijkt je woning en de diepgroene krijtverf belgian wilderness doet wonderen! De kleur is aangebracht met een kwast, werkt rustgevend en het matte effect in combinatie met de beschermende filmlaag maken dit een must-have in elke inrichting. Met deze kleur creëer je gemakkelijk een totaal andere uitstraling in bijvoorbeeld je toilet, badkamer, keuken of entree. Geen zorgen wanneer de kinderen hun modderige jas tegen de muur aan stoten, dit haal je dankzij de filmlaag gemakkelijk weg zonder het matte effect te beschadigen. De minimale kracht zorgt voor een maximaal woongenot!

De finishing touch in dit geheel is de mat zwarte Frezoli wandlamp met in de kap een mooi koperen afwerking die zorgt voor een overkoepelend warm geheel. Nu ook online te bestellen!

Ingetogen creativiteit
Tijdloos en inspirerend is de goud gekleurde muur die rust en sereniteit uitstraalt. De kleur van de kalkverf werd aangebracht met een flexibele spatel wat zorgde voor een warme en gezellige uitstraling. De dubbele laag kalkverf werd na 2 weken afgewerkt met kalkzeep om de structuur extra te verhelderen. Met de meubelkeuze vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Carla heeft oog voor detail en maakt nooit onderscheid tussen meubels, interieur en architectuur. Uiteindelijk moet het allemaal dezelfde emotie uitstralen en dus in perfecte harmonie zijn. De trog met een koper gouden kraan combineert dan ook vlekkeloos met het Golden Majesty kleurenpallet.

 

Voorliefde voor verf
Wanneer je door de showroom loopt, beland je uiteindelijk in de inspirerende verfatelier waar menig schilder jeukende handjes van krijgt. Ieder seizoen vind je bij esatto de nieuwste interieur- en kleurtrends.

Volg je gevoel als het gaat om het bepalen van de juiste kleuren en technieken en ontdek je eigen stijl! Kom je ook inspiratie op doen? Dan zetten wij alvast de koffie klaar! Tot ziens bij Esatto!

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal € 0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods

Liquid error (layout/theme line 147): Could not find asset snippets/product-customizer-asw.liquid