Dinsdag, Esatto dag!

Dinsdag, Esatto dag! Lekker kopje koffie erbij en even binnen kijken by Esatto!

 

Die grote boerentafel, die staat te stralen in de etalage, is inderdaad nieuw! Superstoer en strak, met een prachtig blad.. echt een fijne tafel om langs aan te zitten en heerlijk te eten of wijntjes te drinken..;-) deze prachtige 'roest' lampen kwamen al eerder voorbij.. we gaven ze nieuwe kappen en een nieuwe plek, en ze geven direct sjeu aan de stijlvolle tafel!

  

Ook kwam er een nieuwe lamp boven de eethoek.. Deze lamp heeft echt wel ruimte nodig.. wij vonden hem hier helemaal op z'n plek.. Juist als de rest lekker sober is, komt deze lamp als eye catcher uitstekend tot z'n recht!

  

Bank Bo en bijpassende fauteuil kregen ook een nieuwe plaats.. Samen met de ovale (!) salontafel en een klaptafel vormen ze echt een stijlvol geheel..

  

k zou heel graag nog meer laten zien, maar... de geheugenkaart van m'n camera was vol...:-((( Echt hele knullig, ik weet het, maar tis eerlijk waar. Er is dus nog meer te zien: ook de keuken, de tussenruimte, en de stoffen- en behanghoek werden opnieuw gestyled. Om dat te zien moet u dus echt even langs komen! Tot ziens by Esatto!

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal € 0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods

Liquid error (layout/theme line 147): Could not find asset snippets/product-customizer-asw.liquid