Unieke Twist

Een woning kopen is één ding, er een thuis van maken nog iets anders. Een interieur waarin je jezelf terugvindt, met veel warmte en gezelligheid, hoe bereik je dat? Esatto Wonen weet raad.

 

De eigenaars van deze woning in Rijnsburg deden een beroep op de expertise van Carla van der Kwaak en Koos Ravensbergen om een stijlvol interieur te creëren. “Hun grootste wens was een interieur met een knus en warm gevoel. Huiselijk, maar met een unieke twist. Die wensen zetten we graag om in een bouwtekening. Koos en ik gaan in onze showroom aan de slag om een plan op te stellen aan de hand van verschillende eisen. Hier ging het om een totaalproject, met inbegrip van de juiste meubels en verlichting”, vertelt Carla. Het juiste kleurenpalet is ontzettend belangrijk – dé basis van een interieur. “We kozen voor warme aardetinten op de muren in combinatie met een grijsgroene vloer. We hebben voornamelijk met matte verfsoorten gewerkt omdat er een glanzende toets zit in de stoffen en het behang”, gaat Carla verder. Voor de verf kiest Esatto Wonen resoluut voor Pure & Original. “We zijn verliefd op de matheid van de verf, zeker bij de kalkverf. Echt ongelooflijk hoe de natuurlijke, organische pigmenten voor diepte zorgen. In samenspel met de meubels en accessoires resulteert het in een prachtig geheel.” Op de benedenverdieping zien we Fresco kalkverf in de kleur Dried Clay. Diezelfde kleur in de uitvoering Marrakech Walls verfraait de badkamer. “In dit totaalproject is ook de haard een ontwerp en realisatie van ons Esatto-team.

De grootste wens van de eigenaars was een interieur met een knus en warm gevoel. Huiselijk, maar met een unieke twist.

 

Het behang is van Harlequin, de salontafeltjes zijn van Duran, de meubels van Metropole en de verlichting van Frezoli&Stout. Zowel de eettafel als de lampen erboven werden door Esatto op maat gemaakt. De vloer op de benedenverdieping en in de badkamer is een Castle Stone. De shutters zijn van Jasno, terwijl de accessoires zowel door ons als door de klant werden uitgezocht. Het interieur heeft een flinke dosis persoonlijkheid, en de eigenaars komen er heel graag thuis”, besluit Carla.

Warme aardetinten vormen de basis van het interieur, afgewisseld met verschillende materialen, texturen en de juiste accessoires voor een sprekende uitstraling.

De bewoners vroegen warmte, en die kregen ze ook. En dat dankzij de diepe, donkere tinten en de mix van verschillende texturen doorheen de woning. De rustige basis wordt afgewisseld met accessoires in wat opvallendere kleuren voor een sprekende uitstraling. Maar het is toch vooral de verf die van dit interieur een unicum maakt.

  

Bekijk hier alle producten

Landelijke Wonen, binnenkijker - Foto's: Iris Floor - Tekst: Louise Bevers - Styling: Esatto Wonen i.s.m. Pure&Original Paint - © Gemex Publishing

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal € 0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods

Liquid error (layout/theme line 147): Could not find asset snippets/product-customizer-asw.liquid