De mooiste kleuren

Een interieur is als een blanco canvas dat je zelf inkleurt volgens je smaak en wensen. Een ontdekkingsreis waarin je jouw interieurstijl vormgeeft. Met de verfsoorten van Pure & Original wordt die reis eens zo leuk. Het Nederlandse merk biedt zoveel mogelijkheden om een prachtig kleurenpalet samen te stellen.

 

De familie Van Voorst riep de expertise van Esatto Wonen in om de juiste verf te kiezen. “De familie kwam speciaal naar onze showroom voor advies over de verf van Pure & Original. Ze hadden wat foto’s en materialen van de meubels meegebracht om ons een goed beeld te geven van hun interieur. Op basis daarvan konden we hen adviseren over de verschillende kleuren en verfsoorten. Vooral in de slaapkamer wilden ze zoveel mogelijk warmte brengen. In samenspraak met de klant gingen we voor Belgian Wilderness, een rijkelijke groene kleur voor de muren en het plafond. Je creëert er een knusse en tegelijk mysterieuze sfeer mee, haast een ‘cocongevoel’. De man des huizes is schrijnwerker. Hij maakte onder andere zelf het houten hoofdbord. Dat robuuste materiaal contrasteert mooi met het kleurenschema. Ook de kastenwand werd eigenhandig op maat vervaardigd en afgewerkt met Carazzo in de kleur Black Smoke”, vertelt Carla Van der Kwaak.

 

DIEPE TINTEN VOOR EEN UNIEKE TOETS

Voor de leefruimte en keuken werd een wat diepere, maar zachte tint in krijtverf gekozen voor fraaie kleurschakeringen. “Op de benedenverdieping gingen we voor donkere tinten. Niet vanzelfsprekend bij een zwarte keuken. Men denkt doorgaans dat de muren moeten contrasteren, maar dat hoeft absoluut niet. Integendeel, want dezelfde kleurenfamilie zorgt net voor meer karakter”, gaat Carla verder. Om een ruimtelijk gevoel te behouden, werd het plafond geschilderd Old Flax, een kleur die dan weer wel afsteekt met Dried Clay op de muren. “De combinatie van robuuste materialen en harmonieuze kleurnuances geeft het interieur een hedendaags landelijk gevoel met veel warmte en sfeer.”

Op de benedenverdieping gingen we voor donkere tinten. Niet vanzelfsprekend bij een zwarte keuken.

Bekijk hier alle producten

Landelijke Wonen, binnenkijker - Foto's: Iris Floor - Tekst: Louise Bevers - Styling: Esatto Wonen i.s.m. Pure&Original Paint - © Gemex Publishing

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal € 0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods

Liquid error (layout/theme line 147): Could not find asset snippets/product-customizer-asw.liquid